vineri, 6 septembrie 2013

Piept de pui in crusta de cascaval si smantana








Daca  nu aveti timp  sa pregatiti un pranz rapid,  acest piept de pui  este solutia rapida, perfecta si delicioasa.



Ingrediente pentru 4 portii:



  • 4 bucati piept de pui ( 1 kg )
  • 200 g casacval gouda ras
  • 3 linguri smantana
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 lingura mustar Dijon
  • sare, piper negru macinat
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura legume deshidratate
  • 3- 4 linguri ulei de masline / floare soarelui

  • Pieptul de pui ( fara piele ) se spala usor si se sterge cu servetele. Condimentam cu sare, piper proaspat macinat, boia de ardei dulce, si legumele deshidratate.
  • Amestecam cascavalul ras cu smantana , mustarul si patrunjelul tocat.





  •  Se dau bucatile de carne prin acest amestec.



  • Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza bucatile de carne si se dau in cuptorul  incins. ( 180 grade )
  • Se lasa 30 minute   pana ce  capata o crusta crocanta deasupra.
  • Serviti alaturi  de garnitura si salata dorita. Pofta buna!!!




















2 comentarii: